BigBossie-Business

A relatioship requires a lot of work and commitment.

BigBossie-

Business


A relationship requires a lot of work and commitment.

Over Jeroen

Ik ben mijn carrière gestart als systeembeheerder en van daaruit doorgegroeid van service-coördinator, coördinator dealingroom support, service manager naar service delivery manager, projectleider/manager, ICT coordinator en Manager IT. In deze functies is het aansturen van teams en de service/dienstverlening naar- en de relatie met de klant, altijd de rode draad geweest. Ik besteed veel aandacht aan de communicatie met de klant, “zeg wat je doet en doe wat je zegt”, en doe dat zo transparant en open mogelijk. Vooral de vertaalslag van en naar de ICT afdeling en de klant is hierbij van groot belang. Deze aanpak heeft geresulteerd in succesvolle afrondingen van projecten, changes en implementaties.

In mijn functie neem ik graag het voortouw, ben besluitvaardig en sterk in een dynamische omgeving waar inventiviteit, troubleshooting, conceptuele vaardigheden en improvisatievermogen nodig zijn, om succesvol te zijn. Onpopulaire beslissingen ga ik niet uit de weg. Ik ben altijd op zoek naar de meest efficiënte en effectieve manier om de service, werkwijze en teamspirit te optimaliseren. Ik verbind visie met daadkracht en combineer mijn passie voor ICT met de drive om mensen te enthousiasmeren, te coachen en te laten uitblinken om daarmee hen maar ook de dienstverlening te verhogen. Ik vind het hierbij belangrijk om de kwaliteiten van het team en mijzelf te stimuleren en te prikkelen. Centraal hierbij staat een open en eerlijke communicatie met mijn omgeving.

Ik zou mezelf willen omschrijven als analytisch, omgevingsbewust, bruggenbouwer, klantgericht en communicatief sterk. Ik hou overzicht in complexe situaties, heb een brede technische kennis van systemen en de capaciteit om als liaison tussen de klant en de techneuten op te treden.

Hopelijk bent u nieuwsgierig geworden om meer te weten te komen over mijn persoon, en ik nodig u dan ook uit om
mijn linkedin profile te bekijken of contact met mij op te nemen.

U kunt mij bereiken via .

BigBossie-Business

Heiloo
+31 (0)6 383 322 95
KvK: 72083891

BTW nummer: 185162125B03